e Med COVID-19, Centralno mjesto svih recentnih i relevantnih informacija za zdravstvene radnike

Dragi prijatelji, kolege liječnici i svi zdravstveni radnici,

korona virus SARS-CoV-2 trenutno dramatično mijenja naše živote i više nema čovjeka kojemu trenutna epidemiološka situacija nije oblikovala život u nekom segmentu.

U vremenima krize, mi liječnici i svi zdravstveni radnici, kao stupovi zdravstva, borimo se za boljitak cijele zajednice na sve moguće načine, a u današnjem svijetu nam na tom putu uvelike olakšava jednostavna i kontinuirana komunikacija i edukacija. Ono što je posebno važno jest da nam pravovremeno i brzo kolanje pravih informacija može pomoći da svedemo stanje konfuzije i izgubljenosti na najmanju moguću mjeru.

Iznimno je važno da u ovom razdoblju dijelimo relevantne i točne informacije tako da one budu dostupne svima nama zdravstvenim radnicima, a isto tako da sudjelovanje u ovom projektu pretvorimo u mrežu dobro informiranih liječnika i svih zdravstvenih radnika – mrežu znanja – zajednicu ljudi koji svojim znanjem i ekspertizom doprinose da trenutnu epidemiološku situaciju prebrodimo sa što manjim negativnim posljedicama. Stoga Vas pozivam da se priključite novom centralnom mjestu za informiranje liječnika i svih zdravstvenih radnika vezano uz novonastalu situaciju – covid19.emed.hr
(preuzeto s web stranice: https://covid19.emed.hr/o-projektu/)

Link: https://covid19.emed.hr/