46. SIMPOZIJ HRVATSKOG DRUŠTVA ZA DJEČJU NEUROLOGIJU

46. SIMPOZIJ HRVATSKOG DRUŠTVA ZA DJEČJU NEUROLOGIJU HRVATSKOG LIJEČNIČKOG ZBORA
s međunarodnim sudjelovanjem
Hrvatsko društvo za dječju neurologiju Hrvatskog liječničkog zbora,
Klinika za pedijatriju KBC Osijek

ORGANIZACIJSKI ODBOR: Dunja Čokolić Petrović, Krasanka Hafner, Martina Kos, Ivana Lenz
ZNANSTVENI ODBOR: Nina Barišić, Katarina Bošnjak Nađ, Ljerka Cvitanović Šojat, Sanja Delin, Vlasta Đuranović, Romana Gjergja Juraški, Tomislav Gojmerac, Krasanka Hafner, Matilda Kovač Šižgorić, Goran Krakar, Radenka Kuzmanić Šamija, Vlatka Mejaški Bošnjak, Marija Meštrović, Igor Prpić

Simpozij Hrvatskog društva za dječju neurologiju HLZ-a održava se u gradu na Dravi, Osijeku, 17. i 18. studenoga 2017., u Hotelu Osijek. Glavne teme simpozija su upalne i demijelinizirajuće bolesti središnjeg živčanog sustava i multipla skleroza, potom psihijatrijski i poremećaji iz autističkog spektra u djece, te slobodne teme. Simpozij je s međunarodnim sudjelovanjem, počinje prema navedenom rasporedu u petak, a na samom početku pozvani predavač prof. Ilgi Ozturk Ertem iz Turske uvest će nas u simpozij svojim predavanjem iz područja rane dijagnostike i neurorazvojnih odstupanja. Redovita godišnja skupština HDDN održat će se 17.11.2017. od 17.20 do 18 sati.

Nakon Simpozija, u nedjelju 19. studenoga 2017., u prostorima Klinike za pedijatriju KBC Osijek, održat će se GMCD tečaj za pedijatre Osječkobaranjske županije, u organizaciji UNICEF-a, Hrvatskog pedijatrijskog društva, a vodi ga prof. Ilgi Oztruk Ertem.